Okategoriserade

Tips til deg som vil starte en treningsblogg

Har du lyst til å spre treningsglede på sosiale medier? Trening er svært populært i Norge. I følge tall fra statistisk sentralbyrå trente 80 % av alle nordmenn, minst én gang i uka i 2019. Det finnes noen store treningsinfluencere, men det er ingen tvil om at det er plass til flere! Vi har noen gode tips til deg, dersom du vil sette i gang.

  • Image. Det visuelle og hvordan du tar deg ut på bilder er viktig. Sørg for å kle deg i stilige treningsklær, som moderne tights i kule farger. Klipp håret i en fin frisyre, smil og vær positiv!
  • Det er kjempefint dersom du har profesjonell idrettsbakgrunn, eller er utdannet personlig trener eller ernæringsfysiolog. Dette gir deg tyngde! Dersom treningen kun er hobby, sørg for å gjøre god research og skrive faktabaserte innlegg. Link gjerne til kilder for å vise troverdighet.
  • Lær mer om SEO, clickbait og buzzord. Dette er viktige begreper som vil hjelpe deg markedsføre bloggen din.
  • Det finnes mange plattformer du kan benytte til markedsføring, som for eksempel Facebook og Pinterest. Pinterest er en samleside for bilder, hvor folk lager brett med forskjellige tema, som skal inspirere dem. Bruker du Pinterest på en lur måte, kan du få mange til å besøke siden din. Det viktigste er å ha et fint bilde, og gjerne med en listetittel, som for eksempel: «10 øvelser for større rumpe». I hovedsak er dette et godt tips for dem som satser mer internasjonalt, men det er verdt å gjøre et forsøk på norsk også!
  • Les generelt alt du kommer over om markedsføring. Det er det viktigste du kan lære deg, for å få en stor følgerskare!