Okategoriserade

Vis fram arbeidet ditt!

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal slå igjennom på sosiale medier, men vi har nok noen tips for deg der ute.

Avhengig av hva slags kreativitet det er du ønsker å vise fra, så finnes det jo ulike sosiale medier. Instagram er jo for eksempel et sted der du kan være kreativ med bilder, kunstverk, brodering og annen visuell kunst.

Det du skal gjøre er å dokumentere hvordan du lager kunsten du lager, så for eksempel lag en bruksanvisning på hvordan du lager dine kule redigerte bilder. Eller lag en side der du viser prosessen din med å brodere en pute. Dette gjør at andre kan finne inspirasjon som de kan bruke i sitt eget arbeid, Har du ikke utstyr til å dokumentere? Det er jo mulig å skaffe seg utstyr via de billigste forbrukslån som finnes der ute. Det betyr at du kan ha utstyr som gjør at du kan vise fram din egen kreativitet.

Hvordan blir jeg mer kreativ?

Prøv nye ting! Det er det aller beste tipset vi har, men hvis du for eksempel allerede er kreativ og trenger litt hjelp, så finnes det jo flere måter du kan bevare din egen kreativitet på en effektiv og grei måte.

Det viktigste er uansett at du benytter deg av denne kreativiteten du har inne i deg. Det å få utløp for følelser, tanker og andre kreative ting er absolutt noe du bør gjøre uavhengig om du kommer til å poste det på sosiale medier eller ikke.

Heldigvis finnes det mange internettsamfunn på sosiale medier der du kan bli kjent med mennesker som har de samme interessene som nettopp deg!