Okategoriserade

Vil du bli en stjerne på sosiale medier?

Har du noen gang drømt om å tjene penger på sosiale medier? Det kan virke som at blogging slik vi kjente det for noen år siden har sunket i popularitet, og at det er video som blir det store fremover. Dette ser vi på Youtube’s stabile popularitet og hvor stort kinesiske TikTok har blitt på relativt kort tid.

Unngå mange smålån

Vil du bli en Youtube-stjerne, er det endel ting du bør skaffE deg for å kunne produsere optimalt innhold. Dersom du ikke har det økonomiske helt på plass enda og ender opp med å kjøpe på kreditt gjennom flere smålån, anbefaler vi refinansiering. Når du skal kjøpe et nytt kamera, en fin bakgrunn til opptakene dine, og kanskje til og med en ny datamaskin, er det lurt å samle lånene ett sted. Da slipper du å bekymre deg for å glemme en regning, og du har bare én månedlig faktura å forholde deg til. Slik sparer du penger, fordi du slipper å betale renter til ulike innkrevere.

Skill deg ut!

Selv om det er masse konkurranse på nett, er det plass til mange flere! Sørg for å skille deg ut med innholdet ditt. Videoene skal ikke er for lange, og pass på at kvaliteten på lyd og lys er eksemplarisk. Ha det gøy med kreativiteten din!