Sosial media

Vær sosial med kollegaene

I en hektisk arbeidshverdag er det ens kollegaer man tilbringer mest tid sammen med. Med lange arbeidsdager, møter og konferanser, blir det naturlig at man nesten ser dine kollegaer mer enn sine venner og familie en gang i blant. Det er kjempe viktig med gode arbeidsplasser, hvor man gleder seg til å gå på jobb og arbeider godt sammen med de andre i firmaet. Det er ikke noe verre enn å ha en jobb hvor man ikke føler man har noen tilhørighet og ikke riktig har noen å snakke med ut over jobb relaterte saker.

id6

Skap nye samtaleevner

Hvis man kun tilbringer tid med kollegaer på jobb, kan samtalene fort bli ensformige og lite personlige. Det blir kanskje en samtale i ny og ne ved kaffemaskinen, men i mange tilfeller blir det ikke så mye mer enn det. Man lærer ikke riktig andre kollegaer å kjenne hvis man ikke selv åpner seg opp og tar initiativet til at andre skal gjøre det samme. Ofte blir man faktisk overrasket hvor mye man har til felles med noen på jobb som man aldri snakker sammen med. En god hjelper kan være hvis man opplever ting sammen og bryter isen. Plutselig har man masse å snakke om og eventuelt også le av sammen.

 

Inviter på en grillkveld

Nå som sommeren og finværet står for hjørnet, er det en perfekt mulighet å utbytte dette med å invitere kollegaene til en grillfest. Alle elsker å grille og det er en perfekt mulighet å samle kollegaene til en kjekk kveld uten jobbsnakk. Hvis værgudene er med dere, kan man utnytte dette ved å være utendørs. Det vil muligvis også føles litt mer komfortabelt å være samlet med alle fra jobben utenfor, enn presset sammen inne.

Som vært må du passe på at du har husket alt av tilbehør til både grillen og til gjestene. Mangler du tilbehør så har Bauhaus et stort sortiment med masse tilbehør til grillsesongen. Her finner du alt fra tilberedning, til rengjøring og til vedlikeholdelse. Med det riktige tilbehøret er du også sikret at kvelden blir vellykket og at alt går som det skal. Så er du sikker på at verken du eller gjestene dine kommer til å mangle noe og dere kan kose dere med maten i stedet.

 

Opplev verden

Det er mange måter man kan skape nye opplevelser med sine kollegaer på. Det trenger ikke nødvendigvis å være en grillaften, men kanskje heller en tur til andre siden av jordkloden? Hva med å dra på firmareise til Afrika, hvor man kan oppleve fantastisk natur og et utrolig dyrerike? Gjennom Nyati Safari kan man booke innholdsrike golfreiser som garantert gir en opplevelse for livet. Inkludert i reisen er både golf og safariopplevelser, samt din egen eksklusive bungalow nær floden. Ingenting er vell som å bli bedre kjent med kollegaene over noen slag på golfbanen, etterfulgt av fantastisk mat og drikke? Book en reise i dag og du vill helt klart å noe å se frem til med alle kollegaene dine, og ikke minst gode minner og opplevelser å snakke om etterfølgende.