Okategoriserade

Sosiale medier og image

Det første vi skal se på i denne artikkelen er hva sosiale medier egentlig er. Forskjellige plattformer som Facebook, Instagram og Twitter tillater oss å dele livene våre med hverandre. I all hovedsak kan dette verktøyet brukes til all slags kommunikasjon, men oftest blir det brukt til nøyaktig dette. Det finnes derimot mange måter at sosiale medier kan slå feil, som for eksempel at det kan føre med seg mye større konsekvenser for å dele sine meninger som man kan angre på senere. Når noe først er ute på internett, så er det nesten umulig å få det fjernet igjen. Det er også en måte for falsk informasjon å bli spredt rundt på. Dette er noe man bør passe seg for. Du har kanskje hørt om «falske nyheter» før, og det kan vise seg å være noe ekte.

Det finnes også mange fordeler og ulemper som kan påvirke den individuelle brukeren av sosiale medier, men dette er forsåvidt ikke noe livsfarlig så lenge man er oppmerksom på farene av det. Man kan derimot fort bli avhengig av bekreftelsen som man kan få gjennom sosiale medier. Det er ren kjemi, det kan påpekes at det frigjøres noe i hjernen som får oss til å føle oss godt. Det er greit å ikke bry seg for mye om hva folk mener generelt. Likevel så finnes det mye som kan tjene på å ha gode evner og kunnskaper rundt dette med sosiale medier. Man kan opprette et større nettverk, og forbedre imaget sitt, noe som kan føre til at det åpner seg forskjellige dører i livet. Uansett om man vil øke sitt personlige image eller markedsføre merket sitt så finnes det mange ulike måter å gjøre det på.

Oftest så kan det faktisk kreve litt innsats og muligens litt penger også. De beste sidene på sosiale medier viser oftest frem noe som positivt, inspirerende eller prestisjefylt. Av personlige sider så kan det være at man deler fremgangen sin rundt treningen sin, viser frem bilder fra ferien eller lignende. Det kan derfor være lurt å skaffe seg et forbrukslån, i tilfelle man trenger å øke imaget sitt veldig fort. Det er derimot ikke nok å bare bruke masse penger på seg selv og dette, det kan også være lurt å for eksempel donere penger til veldedighet. Det kreves også en del personlighet, det er viktig at man bare er seg selv, og viser frem et morsomt og lærerikt liv til alle de andre på den nettsiden man bruker. Det er også vesentlige forskjeller på dem, men enten det er YouTube eller Instagram så trenger man uansett å investere noe i det for å lykkes. Altså, det finnes noen fallgruver, men du kan også vinne på å starte i dette spillet.