Okategoriserade

Sosiale medier, kroppspress og kosmetiske inngrep

Mange faser av livet har faktiske tider for mye kroppspress. Ikke bare barn og unge føler det, men også voksne. Sosiale medier har side opp og ned av hvordan vi skal se ut. Hva vi skal veie, hårfarge, hudfarge, sminke, klær og mer. «Alltid» er noe galt, og kroppspress kommer en ikke utenom. Ta litt tid og prat med eksperter hos Motiva. Kyndig hjelp du kan følge, og noen som ikke tar lett på kosmetiske inngrep. Sosiale medier er fylt av «jeg vet best» mennesker som ødelegger mer enn de bygger opp.

Motiva ekspertise etter inngrep

Hos https://motiva.health/no/ er du i de beste hender. Enten mastektomi og brystkreft, eller andre grunner så er din kropp din. Sykdom eller kroppspress er ikke smålige ting hvor du velger «enkleste» utvei for å endre brystene. Mye av kvinners identitet kommer fra kroppen, med bryster, hofter og det totale bildet. Motiva hjelper med gjenoppbygging etter sykdom, og hva mobbing og kroppspress har tatt fra deg. Hat til egen kropp er ikke ukjent. Motiva har flere eksperter som forstår kvinners kropp og kan hjelpe med reell kunnskap. 

Skolering og erfaring gjør dem best i rådgivning. Sosiale medier, influencere eller andre som «vet», men ikke har noe å bevise det med, er ikke stedene for svar. Med Motivas ulike brystimplantater gir de kroppen den optimale løsningen. De gir mindre arr på grunn av teknisk innovasjon brukt i inngrepene, samt skreddersydde løsninger for deg.

Motiva og norske kvinner

En undersøkelse nylig gjort viser at Norske kvinner er nokså fornøyd med brystene. For øvrige 60 % som ønsker endring kan Motiva gi dem eksperthjelp. Kroppen og egne tanker spiller inn, men kroppspress fra perfekte bilder og mobbing har stor påvirkning. Å føle seg vel i egen kropp er viktig og påvirker vår psykiske helse. Det er enkelt å rakke ned enkeltpersoner i kroppspress debatten. Det er viktig å huske ansvaret en selv bærer. For unge er det tøft, og Motiva har mye å bidra med for alle. Snakk kropp med Motivas eksperter og se respekten du blir møtt med. Implantatene gir naturlig utseende, og lar deg ha behagelige opplevelser når du trener og er aktiv. Se implantat størrelser og hva som kan være best. En trygg og komfortabel samtale hjelper stort.

Flere unge gjør kosmetiske inngrep, men resultatet ble ikke alltid som. Motiva er et godt sted for kunnskap og informasjon.