Okategoriserade

Innrett et lekkert hjemmekontor

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Innrett et lekkert hjemmekontor hvor det er plass til å være både effektiv og kreativ.

 

Et hjemmekontor behøver ikke å bli gjemt bort. Et flott og stilrent hjemmekontor fortjener å bli fremhevet og vist frem. Det gjelder uansett om kontoret befinner seg i gangen, stua eller soverommet. Når du gir hjemmekontoret ditt litt ekstra kjærlighet, og lar det få en fremtredende plass i boligen din, så blir det også mye morsommere å dra på jobb. I tillegg blir det artigere å leke litt med innretningen og skape en arbeidsplass som appellerer til effektiviteten og arbeidsroen.

Husk også på å ikke ha for mange prosjekter om gangen. Hvis du for eksempel har din egen forretning, så kan det være greit å la noen andre ta seg av regnskapet. Ibistic lager webløsninger for elektronisk fakturabehandling, utlegg og reiseregninger. Du kan finne hjemmesiden her.

Dekorative blyanter, svarte kontorartikler, stilfulle oppbevaringsbokser og kontormøbler som passer til rommet, sender et signal om at det blir tenkt kreativt og stilfullt. Samtidig gir det mulighet til ikke å bruke hjemmekontoret kun arbeidsmessig, men også til småprosjekter, eller bare for å sette stilen og skape en stemning der hjemme.

 

Skrivebord og stol

Det er mange ting man kan gjøre for å lage et stilfullt og effektivt hjemmekontor. Det aller viktigste er selvfølgelig en god arbeidsflate, skrivebordet. Og du skal overveie hvor mye plass du egentlig trenger, slik at du ikke tar bort unødvendig mye gulvplass med et alt for stort skrivebord. Hvis du er arkitekt, så er det nok smart å ha en langt og bredt skrivebord, slik at du får plass til tegningene dine. Men hvis du for eksempel er freelance journalist eller forfatter, så behøver du kanskje ikke like mye plass, og kan nøye deg med et mindre skrivebord. Kontorstolen skal selvfølgelig være behagelig og god å sitte i i flere timer med konsentrert arbeid. Kontorstolen er nok møbelet som setter mest preg på kontoret, så her skal du virkelig overveie hvordan den skal være. Skal det være en moderne og ergonomisk korrekt en, eller skal du ha en gammeldags stor sjefsstol i mørkebrunt skinn?

 

Man kan selvfølgelig ikke jobbe uten å ha ordentlig arbeidslys. Det finnes mange gode løsninger, også i retrostilen. Det viktige er uansett, at det kan dreies slik at lyst finner det du skal se på. En stilig stålampe ved siden av skrivebordet kan også være en god løsning. Er det på tide å skifte ut stikkontaktene og støpslene, eller du trenger noen smarte løsninger, så har Bauhaus er stort og rikt utvalg til rimelige priser. Du kan finne støpsler her.

Når du velger møblene til kontoret, så er det også viktig at møblene passer inn i en helhet. Vær forsiktig med å ha for mange forskjellige farger og stilarter, da det kan virke forstyrrende og dermed minimere effektiviteten.