Sosial media

Innredning av kontoret

Hjemmekontor
Utallige mennesker jobber hjemmefra nå om dagen – det er ikke vanskelig med tanke på de forskjellige mulighetene internett har bragt med seg. Det finnes en rekke fordeler med å jobbe hjemmefra, men samtidig må man huske på en rekke ulemper. For eksempel er plassen et evig problem – man må jo gjerne innrede kontoret ordentlig, altså må man sette av et helt rom i leiligheten eller huset til dette formål.

 

Man kan selvfølgelig også avse et lite hjørne i stua, men da vil man neppe kunne ta imot potensielle kunder eller samarbeidspartnere i huset. Det er nemlig utrolig viktig å virke så profesjonell som mulig, uansett hva man jobber med. Jobber du med sosiale medier, er det ikke like store krav til deg som til andre spesialister – det er et rimelig unt yrke og følgelig er det som regel unge mennesker som holder på med dette. IKEA-møbler bør derfor være nok, men pass på å velge en komfortabel stol samt et ergonomisk bord, slik at du alltid sitter så godt som mulig.Innredning av kontoret 2

 

Kontormøbler og interiør
Har du satt av et rom i leiligheten til kontoret eller leid deg et kontor i en bygning, er det på tide å innrede stedet. Et bord, et par stoler, et skrivebord kanskje? Hyller bør du ha, et kaffebord og en sofa om du ofte tar imot gjester – ikke glem lampene, heller! Et godt lys er noe av det første man merker når man kommer inn i et rom, på like linje med nøye utvalgte farger på møblene. Et teppe på gulvet skaper hygge, mens bilder på veggen understreker hva du driver med og hvem du er som person.
Ikke glem tapet, heller! Har du muligheten til å lime opp egen tapet på kontoret, er det helt perfekt – ingenting virker mer profesjonelt og moderne som en tapet tilpasset yrket ditt. Fototapeter er noe av det heftigste man kan kjøpe for øyeblikket om det er snakk om interiør. Når folk kommer inn på et vel innredet, vakkert kontor med spennende design, er det kort vei til å skrive kontrakter for samarbeid eller kjøpe en vare/tjeneste.