Okategoriserade

Hvilke sosiale medier bør jeg bruke?

Det er overraskende mange som bruker sosiale medier nå om dagen og vi er ganske sikre på at du er en av dem. Hvilke sosiale medier bruker du og hvilke bør du sjekke ut? Dette er noe vi skal prøve å gi deg svar på i denne artikkelen.

Hvilke sosiale medier bør jeg bruke?

Hvis du er kunstnerisk av deg, anbefaler vi deg å bruke Instagram. Dette fordi du kan skape relasjoner mellom deg og de som liker kunsten din. Dette er også en måte å promotere deg selv på og kanskje til og med selge noe av kunsten din. Trenger du et nytt deksel til din iphone 7 får å beskytte kameraet og ta skarpe bilder til din sosiale medie-profil?

Hvis du er interessert i politikk kan det lønne seg å være på Twitter. Dette fordi det finnes mange politikere som oppdaterer alt de holder på Twitter. Det som kan være vanskelig her er å vite hvem og hva man skal følge med på.

Hvis du f.eks. er interessert i sport kan det også være spennende å være på Twitter. Hvis du for eksempel ikke har anledningen til å se en kamp kan du ofte se den bli live-tvitret av noen, eller du kan følge med på de viktigste oppdateringene.

Hva bør jeg gjøre som privatperson?

Hvis du ikke har en spesifikk interesse, men bare liker sosiale medier, kan det være smart å teste ut de forskjellige alternativene. Det vi ikke anbefaler er å opprette en profil på hvert eneste sosiale media, da dette raskt kan føre til at du bruker altfor mye tid på bare scrolling. Dette kan lett bli en uvane.