Arbeidsmiljø / Sosial media

Engasjer venner og kolleger med Kahoot!

Kahoot lar deg enkelt lage en quiz som du selv bestemmer tema på. Dette kan være morsomt i både selskaper og i jobbsammenhenger. Kanskje du feirer bursdag og ønsker å holde en quiz for gjestene? Du lager quizen og gjestene logger seg på Kahoot sin nettside. Her skriver de enkelt inn spillkoden som du har på din quiz. Deretter kan du starte quizen og de svarer med sin egen mobiltelefon! Etter hvert spørsmål får du vite hva svaret var og hvem som har klart å svare riktig på flest spørsmål.

Business Team Coffee Break Relax ConceptDu kan gjøre mye med Kahoot

Lag en intern quiz for venner og kolleger, og spill Kahoot! online.. Kahoot passer også godt hvis du skal holde et foredrag eller i andre jobbsammenhenger. Du behøver ikke nødvendigvis å lage en quiz. Kahoot tilbyr diskusjoner og undersøkelser, slik at du kan engasjere din gjeng. Men hvis du øver til en prøve om for eksempel andre verdenskrig på skolen, kan du også bruke quizene som prøvemateriell. Gå sammen med en venn og ta forskjellige quizer, slik at du består prøven på en morsom måte! Dette er en spennende måte å lese til prøver og eksamen, og du slipper i tillegg å lese alene!

Bla igjennom tusenvis av tester

Kahoot er en morsom måte å lære nye ting på. Enten du ønsker å lære mer om dine bekjente, eller dersom du øver til prøver. På nettsiden kan du ta tusentalls av quizer i alle ulike emner. Dette er både Interne og eksterne quizer. Og det beste av alt er at nettsiden er gratis å bruke. Du lager enkelt en bruker og så kan du sette i gang! Lag din quiz, undersøkelse eller diskusjon etter det temaet du ønsker. Og visste du at du også kan pynte ditt mesterverk med videoer, sanger og bilder? Du må rett og slett prøve Kahoot!