Okategoriserade

Bli en opplevelse rikere

Drømmer du om en god opplevelse? Komme deg litt vekk fra hverdagen og gjøre noe du ellers aldri gjør? Det har nokk de fleste egentlig. Det finns det heldigvis gode råd for. Alt avhengig av hva du har lyst til finns det et vell av fine, ville, morsomme og annerledes opplevelser der ute, som bare venter på deg.

 

er du til….

 

Fart eller spenning?
Om du drømmer om å sette deg bak rattet i en Lambourghini og suse av gårde som aldri før, er det faktisk helt mulig. I Norge kan man faktisk kjøre både på bane og på gata. Indoor Skydiving er også en mulighet. Her kan du få en smaksprøve på frittfall. Rafting er også en utfordrende opplevelse, som du kan prøve enten med en gjeng av gode venner eller med familien. Det kan være en god opplevelse å gjøre sammen på et utdrikningslag for eksempel.

 

A weekend getaway
Er du ikke så til alt det ville og det rå, men har du bruk for å komme deg litt vekk og slappe av. Slå vekk alle de travle pliktene, jobb og kanskje dere har bruk for litt alene tid sammen uten barn en helg – et spa-opphold er en perfekt opplevelse, der alle tankene kan få fritt løp med en god middag og en massasje. Hvis du eller dere vil, at det samtidig skal skje litt mer på turen, kan dere velge et sted, der dere kan gjøre noe aktivt samtidig – for eksempel sykling eller stå på ski.

 

Bli proff på kjøkkenet
Har du lyst til å lære å lage mat som de profesjonelle eller vil du ha litt inspirasjon til de kjedelige hverdagrettene og trenger signaturretten din til et ekstra spark, kan et matkurs være en veldig god start. Det finns kurser for enhver smak – prøv for eksempel et kurs, der du kan lage lekre italienske pizzaer eller lær å lage ekte japansk sushi – er du mer til brød og kaker, kan et bakekurs være å foretrekke.

 

For enda flere opplevelser og ideer klikk her – en opplevelse kan også være en ide til en presang. Og er du ekstra lur, kjøper du gaven til en du er glad i og får på denne måten del i gaven. Hvis du gir et gavekort til en opplevelse, kan mottaker selv velge dato, da er du sikker på at det alltid passer. Du går aldri feil med en opplevelse, de fleste menneskene har behov for litt nytt i hverdagen.